....Kort nieuws —


Redelijk uurtarief en vaste prijzen, klik op vergrootglas op de home pagina, of klik op Over ons.

Diploma's : Frans privaat-en handelsrecht.

▪ Mr. Anna GERLACH is ook :

Oud-bestuurslid en coördinator van de juridisch fiscale desk

Lid van het Netherlands France Chamber of Commerce

Publiceer artikelen en neem deel aan het forum

Lid van het CCI France Pays-Bas (Kamer van koophandel)

— 25 november 2023 Infodag - Maison en France, waar ik als exposant aanwezig was en een seminar heb verzorgd: Juridisch / fiscale zaken rondom verhuur. Zie voor de slideshow Laatste artikel

— 13 september 2023 Gala en Business Awards CCI

De Franse Kamer van Koophandel organiseerde dit jaar de Gala en Business Awards in De Rode Hoed in Amsterdam. Het was een zeer geslaagde avond en nuttig om te netwerken.

— 19 januari 2023

vond de Nieuwsjaarborrel van de Franse Kamer van Koophandel plaats bij Heineken experience in Amsterdam. Het was een drukke gezellige en nuttige cocktail!

— NLBC lunch 18 november 2022

NLBC organiseerde 18 november jl. een Women's Business Lunch in Utrecht. Een gezellige en informatieve lunch met als thema "Women's Entrepreneurship and internationalization"

— Networking Cocktail SANOFI op 3 november 2022

De Franse CCI organiseerde 3 november jl. een cocktail in samenwerking met Sanofi in diens kantoren in Amsterdam. Het was een mooie en gezellige netwerkbijeenkomst.

— Presentatie RTLZ (Doe maar Duurzaam) op 25,26,27 juni 2022

— Cocktail CCI Française à Amsterdam op 21 juni 2022

De Franse KvK in Amsterdam, organiseerde 21 juni jl. een cocktail in de prachtige tuin van Van Diepen en Van der Kroef Advocaten. Weer een mooie gelegenheid om andere ondernemers te spreken die met Frankrijk werken.

— NLBC lunch 3 juni 2022

NLBC organiseerde 3 juni jl. een Women's Business Lunch in Amsterdam. Een goede gelegenheid om te netwerken!

Zondag 5 september 2021 doe ik als amateurschilder mee aan de Kunstroute Westervoort,

waar zo’n 20 kunstenaars aan deelnemen met zeer verschillende technieken en materialen. Ikzelf maak over het algemeen vrije kopieën van schilderijen die mij inspireren van verschillende kunstenaars, dat kan oud Vlaams zijn (Beugel winterlandschappen) of modern, schilders zoals Modigliani, Klee, Soutine, de Staël.

— Kenniscentrum Frankrijk-Nederland

Het KFN is een wetenschappelijke instelling, een netwerk van specialisten op het gebied van Frankrijk en de Franstalige wereld en een platform voor onderwijs, onderzoek en valorisatie.

21/05/21 neem ik als specialist deel aan een nascholingsmiddag voor tolken en vertalers Frans.

06/2019 : Résumé du mémoire (lequel se trouve en totalité, dans Artikelen)

Avant l'ouverture des marchés par la création de l'Union européenne, chaque pays avait son système fiscal lié fortement à la culture et à l'économie du pays. Les systèmes fiscaux datent d'environ 100 ans et ne sont plus adaptés aux défis modernes. Ces dernières décennies, les entreprises multinationales ont fortement abusé des failles des systèmes et des différences entre les systèmes, avec comme résultat l'évasion fiscale et l'érosion de la base fiscale par le transfert de bénéfices. L'OCDE et l'Union européenne ont mis au point des projets pour combattre ces fléaux, dont certains sont en cours de résolution, la directive ATAD 1 ayant déjà été ..